Over Bato

Een snelgroeiend bedrijf in bouwmateriaal

Bouwmateriaal is onze kernactiviteit. Bato – wat staat voor Tom Bax –, dat is Tom en Sandra samen. Zij begonnen in 2006 met gyproc en isolatiematerialen. Klanten werden in Retie en omgeving met een kleine vrachtwagen bediend. Vandaag is ons bedrijf een all-round leverancier van bouwmaterialen, elke dag helpen wij aannemers, doe-het-zelvers en architecten die hun keuze maken uit ons ruim assortiment. Met onze leverservice en shop & go zijn we je snel van dienst.

We maken tijd voor jou en je project. Dat maakt Bato bouwmaterialen anders, wij maken de perfecte combinatie van advies, productkennis en meedenken met elke klant.

Dit is Bato bouwmaterialen

Tom en Sandra vormen, samen met hun medewerkers, een ervaren en professioneel team, dat luistert naar jou en advies geeft over al onze bouwmaterialen.  De taken zijn heel precies verdeeld, de leveringen, het magazijnbeheer en de verkoop ter plaatse, we stellen alles in het werk om jou vlot te bedienen en de meest passende producten te leveren. Samen met jou maken we de juiste keuzes: je krijgt de producten of materialen die je nodig hebt voor jouw project. Knowhow en ervaring maken het verschil.

Wil je graag een vrijblijvend gesprek?