Leverservice

Nieuw bij Bato: webshop

Bato lanceert een complete webshop voor doe-het-zelvers én professionals. Neem NU een kijkje, plaats een bestelling en ontvang je materialen enkele dagen later bij je thuis of in het bedrijf.  

Leverservice tot uw dienst

Een bouwproject, dat betekent in verschillende fasen werken, stap voor stap naar het beoogde doel. Bouwen en flexibiliteit, die twee gaan perfect samen. En dat krijg je ook bij Bato bouwmaterialen. Met onze leverservice bieden we je flexibele oplossingen voor de levering van al je bouwmaterialen. Ze worden geleverd als je ze nodig hebt.

Bouwen in vertrouwen

Als je kan rekenen op tijdige leveringen, dan kan je elke dag verder. Nog snelbouwstenen nodig? Of gevelstenen? Dat gaat makkelijk en snel via onze leverservice. Onze chauffeurs staan tot uw dienst, betrouwbaarheid en snelheid gegarandeerd. Je project is bij ons in goede handen.

Levering op tijd en stond

Ons professioneel team adviseert je voor je bouwmaterialen en zorgt voor een stipte levering. Een bouwproject kan door gebrek aan bouwmaterialen ernstige vertraging oplopen. We maken met jouw correcte afspraken voor leveringen, die op tijd en stond uitgevoerd worden. Daar staat onze ervaring en knowhow garant voor.

Wil je graag meer informatie of een offerte?