Bouwmaterialen

Nieuw bij Bato: webshop

Bato lanceert een complete webshop voor doe-het-zelvers én professionals. Neem NU een kijkje, plaats een bestelling en ontvang je materialen enkele dagen later bij je thuis of in het bedrijf.  

bouwmaterialen

Je gids in bouwmateriaal

Bato bouwmaterialen heeft gedurende vele jaren kennis opgebouwd om jou van dienst te zijn. Je staat er niet alleen voor, of je nu professionele aannemer, architect of doe-het-zelver bent, we helpen jou verder met onze deskundigheid in bouwmaterialen. Bij elke stap in je bouwproject kun je rekenen op het advies van Bato bouwmaterialen, je gids in bouwmateriaal. Jouw bouwproject doen slagen, dat is voor ons essentieel.

Je bent een aannemer? Een doe-het-zelver?  Van ruwbouw tot droogbouw, Bato bouwmaterialen heeft alle materialen die je nodig hebt in huis: gevelstenen, isolatiematerialen, voegmortel of gyproc, wij bieden voor alle bouwmaterialen een ruim assortiment aan. Ook voor tuin, terras en een eventuele oprit die je wilt plaatsen.

Een ruim assortiment bouwmaterialen

Ontdek al onze producten en materialen voor ruwbouw, droogbouw, terras & oprit.

Ruwbouw

Ruwbouw

Afwerking

Afwerking

Terras & oprit

Terras & oprit

Bouwshop

Bouwshop

Een bouwpakket

Heb je een bouw- of verbouwproject in het vooruitzicht? We helpen je met het samenstellen van een bouwpakket met al de bouwmaterialen voor je bouwproject. We spreken af met jou en we bespreken alle materialen, jij brengt je bouwplan of meetstaat mee. Op basis hiervan tellen wij een complete offerte uit. Onze offertes zijn duidelijk, de prijzen van de bouwmaterialen berekenen we volgens de verschillende opeenvolgende stappen in het bouwproces. We denken op lange termijn en worden graag partners voor het leven.