Welkom in onze Shop & Go

Met een afhaalpunt voor alle mogelijke bouwmaterialen en een winkel voor handgereedschappen, lijmen, siliconen, werkkledij,… bieden we een snelle service voor aannemers of zelfbouwers. Heb je voor of na de werkdag snel materialen nodig? Kom gerust langs! Op weekdagen zijn we open van 6 uur ’s ochtends tot 18 uur ’s avonds. Op zaterdag kan je bij ons terecht van 7 tot 12 uur. 

Uiteraard wil je snel aan het werk. ‘Shop & go’ luidt dan ook ons motto.

Grote stock voor alledaagse bouwmaterialen

Voortdurend houden wij een ruime stock aan van vrijwel alle bouwmaterialen – klein en groot – die dagelijks gebruikt worden op de werf.

Deze zijn snel af te halen in ons afhaalpunt in Retie, vlakbij afrit 25 (Retie/Oud-Turnhout) van de E34.

Dagelijks is het bij ons een komen en gaan van aannemers en zelfbouwers die specifieke bouwmaterialen nodig hebben. Naast onze ruime stock en scherpe prijzen, geven wij graag technisch advies aan zelfbouwers.

Ook voor kleine volumes ben je meer dan welkom. Zo betaal je bijvoorbeeld bij enkele snelbouwstenen, dakpannen,… bij ons niet per geopend pak. We rekenen enkel af wat je nodig hebt.  

Winkel voor alles op de werf

Voor een breed gamma aan handgereedschappen, lijmen, siliconen, houtschroeven, pluggen, werkkledij, schoenen,… ben je welkom in onze winkel. Voortdurend breiden we ons assortiment uit.

Ook de winkel is op weekdagen open van 6 tot 18 uur en zaterdag van 7 tot 12 uur. Nog snel gereedschappen nodig voor de werkdag begint of de dag nadien? Kom langs, wij helpen je graag verder.  

Bato Voorgevel Winkel 2
Bato Bouwmaterialen

Een greep uit ons assortiment

/waterpassen.jpg
/vijzen.jpg
/stukadoor-materiaal.jpg
/stijlen.jpg
/signalisatie.jpg
/schup.jpg
/schroevendraaiers.jpg
/schroeven.jpg
/riek-waterpas.jpg
/plijster-materiaal.jpg
/plastiek.jpg
/plastiek-hamers.jpg
/plakmateriaal.jpg
/plakband.jpg
/omnicol.jpg
/omnicol-2.jpg
/mortelmolen.jpg
/lijsten.jpg
/lijmen-siliconen.jpg
/kruiwagens.jpg
/klinken.jpg
/kleding.jpg
/hamers.jpg
/gasmateriaal.jpg
/emmers.jpg
/elektronika.jpg
/buizen.jpg
/borstels.jpg
/boren.jpg