Als jonge en snelgroeiende leverancier van bouwmaterialen maakt BATO het verschil met een persoonlijke aanpak. Wij denken maximaal mee met onze klanten, aannemers en zelfbouwers. Zowel aannemers als zelfbouwers. Jullie kunnen rekenen op technisch advies voor de juiste materiaalkeuze. Met een snelle leverservice en een handige shop & go willen we onze klanten zo vlot mogelijk van dienst zijn.

Bato Sandra Tom

Zaakvoerders Tom en Sandra als vertrouwde gezichten

Als zaakvoerders staan Tom en Sandra zeer dicht bij hun klanten. Tom & Sandra geven het technisch advies; Tom staat als chauffeur  in voor de leveringen. Sandra neemt  de bestellingen en de offertes voor haar rekening, Tom en sandra doen  het administratief werk , voor het klaarzetten van bestellingen en het laden en lossen is Bram onze magazijnier van dienst .
Bij ons krijg je altijd iemand aan de lijn die meteen je vragen kan beantwoorden.

Snelle groei sinds 2006

BATO – wat staat voor Bax Tom – is een jonge speler op de markt van de bouwmaterialen. Sinds onze opstart in 2006 groeiden wij in Retie en omstreken uit tot een gekende naam in de bouwwereld.

Aanvankelijk lag onze focus uitsluitend op gyproc en isolatiematerialen, sinds 2009 bouwen we BATO uit als all-round leverancier van alle bouwmaterialen.

Elk jaar kennen wij een stevige groei. In 2007 kochten we onze eerste eigen vrachtwagen. In 2011 investeerden we in extra stockageruimte op industrieterrein Hoge Mauw in Arendonk. Datzelfde jaar openden we ook onze nieuwe winkel in Retie.

Bato truck

Wij zijn een Delex afhaalpunt

Delex, expert in bouwdroging, vochtproblemen, waterschade en lekdetectie. Bestel een bouwdroger en duid ons aan als je afhaalpunt

Delexlogo